• Moteshow 2016

  Blide damer som koser seg. 

 • Moteshow 2016

  Gerd med matchende paraply vi fant i butikken. 

 • Moteshow 2016

  Inger som mannekeng.

 • Moteshow 2016

  Her gjelder «løp og kjøp».

 • Moteshow 2016

  Gudrun ekspederer i kveldens butikk.

Ting og Tøy bidro til damenes lokale moteshow i samarbeid med Buketten. Over 40 jenter i ulike aldre møtte opp mandag 26. september.
Alt fra nattkjoler i silke til konfirmantdress ble vist frem. Primus motor Steffi Fischer hadde fått på seg sko denne gangen.

– I fjor gikk jeg barbent fordi jeg ikke fikk tak i bunadsko i min størrelse, men i år hadde jeg to forskjellige sko. Jeg klarte ikke bestemme meg for hvilken som passet best og liker jo å tulle litt.

Jasmin, ungdomsmannekengenJasmin, ungdomsmannekengen

Ting og Tøy brukte også anledningen til å selge varer. Til sammen ble det solgt klær for 2 260,- som vil komme fattige og nødlidende i Øst-Europa til gode.

SteffiSteffi var konferansier–Det var hyggelig å høre fra kunder at de var utrolig imponert over kvaliteten man får tak i hos oss. De likte også hvordan de frivillige medarbeiderne klarte å presentere klær med matchende tilbehør. Her var det sko, vesker, hatter, kjeder, øredobber, skjerf. Inn hadde det også sneket seg morsomme solbriller og øredobber brukt som mansjettknapper.

Etter showet var det klart for kaffeservering, med kringler. Loddtrekning hørte med, og var sponset av Buketten, en flerkulturell kvinnegruppe i Ringsaker. Førstepremien, en fruktkurv, gikk til en heldig dame fra Filippinene.


-Klart det var en del jobb med arrangementet, men også kjempemoro, avslutter Steffi.

 

mannekengerMannekenger klare for show. F.v. Gerd, Inger, Kirsti, Turid, og Steffi i bakgrunnen.