lillehammer1 webLillehammer-butikken i dag. Den ligger i Storgata 170, (inngang fra Fåberggata) 2615  LillehammerDen første Ting og Tøy-butikken startet på Lillehammer i 1994.

Siden den gang har det blitt flere og vi har nå tilsammen 9 butikker.

Hovedmottak og administrasjon er i Roald Amundsensvei 1 på Gjøvik.

Du støtter en nøysom og miljøvennlig livstil dersom du benytter deg av våre Ting og Tøy-butikker.
Her tar vi imot klær til Øst-Europa og selger klær, møbler, bruks- og pyntegjenstander og annet.
Ved å gi oss av dine brukte ting sparer du samtidig miljøet.

Vi ber om at det som leveres er helt og rent og av rimelig god kvalitet.

Pengene som kommer inn fra salget i våre Ting og Tøybutikker går til drift av virksomheten, til leie av lokaler, strøm, telefon og annet som har med driften av organisasjonen. De siste to år har vi brukt over 2,5 millioner av disse pengene til å støtte arbeidet blant vanskeligstilte og handikappede i flere land i Øst-Europa, men selvsagt og først og fremst til våre hjelpetransporter østover.

Butikk2Vi har formidlet penger til ulike andre formål som barnehjem, hjelp til gatebarn, hjelp til opprettelse av arbeidsplasser, til funksjonshemmede og til ferie og fritidssentra.

Det meste av klærne gir våre partnere bort. I noen land tillater vi at noe selges for en lav sum. Mange mennesker har ikke råd til nye klær, men kan betale en liten sum for brukte, For mange gir dette også større verdighet enn ved å ta i mot klær gratis.

Mange kan få et bedre liv dersom vi gir litt av vår overflod!

Her finner du en oversikt over butikkene våre